Om oss

Vi som driver Sjuhärads HU Hundklubb vill skapa en plats för hundägare i alla åldrar att utvecklas och hitta en samhörighet på.

Vi erbjuder en klubb där delaktighet, engagemang och schyssta förhållningssätt framhävs tillsammans med ett härligt team och roliga aktiviteter.

Sjuhärads Hundklubb erbjuder sina medlemmar:

★ Kurser
★ Tävlingar
★ Tematräningar – miljöträning, dogparkour, sportinriktat etc.
★ Öppna träningsträffar
★ Aktiviteter – studiebesök, tipspromenader, högtidsfirande etc.

Hos oss är alla välkomna oavsett kön, etnicitet, hundras eller ålder, så länge du förhåller dig till våra grundpelare som bland annat innefattar en schysst träningsmetod och nolltolerans mot mobbning.

Sjuhärads Hundklubb vill ha ett gott klimat med en öppenhet där hundintresserade vill vara med och engagera sig. Vi vill vara med och utveckla morgondagens hundtränare!

Idag är vi en grupp hundnördar som aktivt och ideellt jobbar med att utveckla vår förening. Vi är aktiva inom en rad olika sporter på olika nivåer så som Bruks, Agility, Rallylydnad, Heelwork To Music/Freestyle, Hajk/vandring med hund osv.

Under 2017 kommer ni se oss mycket ute i naturen där vi vandrar, bygger camps, grillar över öppen eld och njuter av skog och mark.

Följ oss gärna på vår instagram 7hu.se